Organizator Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “Svaki tjedan MiVita Magnezij jedan“ je Hamapharm d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Bukovačka cesta 101, u daljem tekstu Organizator.

Trajanje Natječaj se održava tjedan dana od objavljivanja.  Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Organizatora https://www.facebook.com/Hamapharm.hr

Pravo sudjelovanja U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Hamapharm (https://www.facebook.com/Hamapharm.hr). Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti Hamapharmov MiVita Magnezij Direkt PLUS. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti biti uzete u obzir.

Način sudjelovanja Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

  • Like i share posta (javno)
  • u komentar ispod objave o nagradnom natječaju upišite naziv proizvoda koji žele osvojiti i označite osobu koji bi također volio sudjelovati u nagradnom natječaju

Odluka o pobjedniku i nagrade U natječaju Hamapharma JEDAN (1) najsretniji sudionik osvojit će MiVita Magnezij Direkt PLUS.. Dobitnik se bira nasumičnim odabirom putem random.org aplikacije.

Nagrada Poklanjamo MiVita Magnezij Direkt PLUS. Dobitnika ćemo objavit ćemo FB stranici Hamapharm 23. ožujka poslije 16 sati. Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Diskvalifikacija Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila ili načela općeg kulturnog ponašanja. Svi sudionici koji su diskvalificirani bit će o tome obaviješteni putem Facebooka.

Predaja nagrada Dobitnici su dužni u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: ime, prezime, kontakt i adresa koja se nalazi na osobnoj.

Zaštita osobnih podataka Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama ni u kojem slučaju.

Opće uvjeti Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom.