Select Page
Kvalitetno samoliječenje
Vaš je izbor
Kvalitetno samoliječenje
Vaš je izbor
Kvalitetno samoliječenje
Vaš je izbor

DOBRODOŠLI

Hamapharm je kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom, prodajom i marketingom farmaceutskih proizvoda za samoliječenje. U Hamapharmu smo integrirali naše znanje, optimizam, kreativnost i strast za stvaranjem. Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka za razvoj i proizvodnju kako bi dobili proizvode vrhunske kvalitete, maksimalne učinkovitosti te inovativnih sinergija. Cilj nam je i osnovna misija zadovoljstvo naših kupaca koji će prepoznati kvalitetu proizvoda i biti naši vjerni korisnici. Naši partneri su ljekarne sa stručnom osobom na raspolaganju koja može ponuditi kvalitetan savjet o samoliječenju.

Misija i vrijednosti

Misija Hamapharma je poboljšanje zdravstvenog standarda kroz kvalitetne i inovativne proizvode iz vlastitog razvoja i proizvodnje. Usmjereni smo na potrebe i zadovoljstvo kupaca s ciljem postizanja i osiguravanja njihovog povjerenja te osiguranje dostupnosti proizvoda svim kupcima.

read more

Osiguranje kvalitete

Kao što je navedeno u našoj misiji I vrijednostima, kvaliteta igra najvažniju ulogu u kompaniji. Ona je rezultat profesionalnog pristupa u svim poslovnim procesima. Management kompanije je uvjeren da kvaliteta finalnog proizvoda proizlazi isključivo iz viske kvalitete na svim novoima kroz sve segmente poslovanja.

read more

Istraživanje i razvoj

Razvijamo vlastite brendove, koristimo učinkovite sastojke i kreiramo inovativne sinergije. Uprava I marketinški odjel su odgovorni za uočavanje novih trendova u segment zdravlja I ideje za nove proizvode.

read more