Select Page

O nama

Za svakog pojedinca i društvo u cjelini vrlo je važna briga o zdravlju i poboljšanja kvalitete života. Pravi izbor postaje veliki izazov za pojedinca zbog dostupnosti različitih informacija, proizvoda i usluga.

Hamapharm je kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom, prodajom i marketingom farmaceutskih proizvoda za samoliječenje. U Hamapharmu smo integrirali naše znanje, optimizam, kreativnost i strast za stvaranjem. Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka za razvoj i proizvodnju kako bi dobili proizvode vrhunske kvalitete, maksimalne učinkovitosti te inovativnih sinergija.

Cilj nam je i osnovna misija zadovoljstvo naših kupaca koji će prepoznati kvalitetu proizvoda i biti naši vjerni korisnici. Naši partneri su ljekarne sa stručnom osobom na raspolaganju koja može ponuditi kvalitetan savjet o samoliječenju.
Snaga naše kompanije je iskustvo i znanje na područjima razvoja proizvoda, strateškog planiranja te marketinga i prodaje. Veliko zadovoljstvo osim u poslovnom uspjehu, pronalazimo u činjenici da pomažemo ljudima rješavati njihove najvažnije probleme vezane uz zdravlje

Na budućnost gledamo vizionarski, uvijek smo optimistični i veselimo se novim izazovima.

DIREKTAN UPIT

    Molim kontaktirajte me u vezi ovog proizvoda (upišite i ime proizvoda):

    Kliknite ako niste robot